Левица: Младите лекари добија пракса откако Левица го блокираше Законот за здравствена заштита

Откако Левица го блокираше предлог-Законот за изменување и дополнување на Законот за Здравствена Заштита, со поднесени 888 амандмани со цел

Read more

Пациент кој бил починат во 2014, почнал да се лекува во 2022 година на Онкологија

Новинарката од Слободен Печат, Мирослава Симоновска синоќа во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека видела досие на пациент

Read more