Владимир Симеонов: Рачно изработените хај-фај засилувачи го доловуваат природниот звук на инструментите

 Владимир Симеонов е електроинженер од Скопје кој повеќе од три децении  изработува и поправа гитарски засилувачи и останата електронска опрема

Read more