Петров: Предлог законот за земјоделско земјиште потврдува дека СДС и ДУИ се заштитници на олигархијата

Фејсбук статус на Никола Петров, Координатор на Левица – Земјоделски сектор. Предлог законот: Во членот 4 во точка 11 бројот

Read more

(Видео) Левица поднесе предлог-закон во интерес на земјоделците

Прес-конференција на пратеникот Борислав Крмов по повод поднесениот предлог-закон за изменување на Законот за земјоделство и рурален развој. „Постојното законодавство

Read more

Петров: Во пресрет на барањата од земјоделците, Левица ќе понуди измени во Законот за земјоделство и рурален развој

Фејсбук статус на Никола Петров, Координатор на Левица – Земјоделски сектор. Како координатор на Земјоделски сектор – Левица, деновиве остварив

Read more