Mакедонската влада не ги почитува основните права на Македонците ширум светот

Одборот на Централниот совет на Македонците во Германија денеска на вонреден состанок едногласно одлучил да побара итно враќање на човековите

Read more

ЕУ ја предупреди Полска дека може да се соочи со загуба на 75 милијарди евра!

Постои можност Европската Унија да не и ги исплати 75-те милијарди евра на Полска, предвидени со договорените рамки за помош

Read more