(Видео) Уште некој верува дека ДПМНЕ нема да коалицира со ДУИ?

Трета опција објавија видео на кое новинарот Горан Момировски во емисијата „Само вистина‘‘ на Канал 5, јавно кажува дека не

Read more

Широка коалиција – Османи: Идејата за внес на Бугарите во Уставот e од претставник ДПМНЕ

Идејата за уставните измени и внесувањето на Бугарите во Уставот како решение на односот со Бугарија за првпат ја слушнав

Read more

Апасиев: Градоначалниците избрани со помош на СДС и ДПМНЕ водат иредентистичка политика

Македонските Албанци кои на минатите избори се стекнаа со функцијата Градоначалник, а нивниот избор беше со помош на гласовите од

Read more