Пресудата касни, ама стигна

Пишува: Ѓорѓи Илиевски – Виш просветен инспектор во пензија. Деновиве на мое изненадување (15.12.2021г), после, скоро три години ми пристигна

Read more

Левица: ДКСК да испита како директорот на ФЗОМ Стево Крстевски се стекнал со енормен имот при владеењето на СДСМ

Реакција на Политичката партија Левица! „Директорот на ФЗОМ од редовите на СДСМ, Стево Крстевски, согласно неговиот јавно објавен анкетен лист

Read more