Левица бара проглас на персона нон грата за шест Бугарски државјани-непријатели на Македонскиот народ

Реакција на Левица-Сектор за Надворешна Политика и Безбедност Левица силно се спротивставува на бугарската национал-шовинистичка и иредентистичка пропаганда во Македонија,

Read more