Македонија се буди: Левица во Струмица

Соопштение на политичката партија Левица Чекор по чекор, пресметката на Левица и сите фракции на петоколонашката СДС се води како

Read more

Борислав Крмов: Мора да ја прекинете седницата

Борислав Крмов по обидот на широката колаиција СДС, ДУИ, ДПМНЕ шверцерски да го донесат законот за измена на Деловникот со

Read more

(Видео) ДПМНЕ и СДСМ туркаат катастрофална промена на Деловникот: Во иднина ќе нема опозиција!

Понудената промена на Деловникот која власта и опозицијата сакаат насилно да ја протиркаат во Собрание е крајно штетна и опасна,

Read more

Левица: Уставниот суд ги штити пратениците наместо владеењето на правото

Соопштение на политичката партија Левица Уставниот суд по скоро година и пеѕ месеци од поднесувањето конечно ја зема во работа

Read more