Само шестте пратеници на Левица гласаа против Африм Гаши – ДПМНЕ капитулира

На денешната Собраниска седница, пратениците од Левица понудија бланко – поддршка за ДПМНЕ да НЕ изгласа претседател на Собранието којшто

Read more

Апасиев: Од вчера СДС на „Нашата Земја“ стана СДС под „Нашата Земја“.

Досегашниот вицепремиер, дебелогазецот МАРИЧИЌ не ни стана пратеник, а бил 4-ти на листата во Кецот!? Левица и официјално стана втора

Read more

Како Левица ќе го реши проблемот со просторното планирање

Политичката партија Левица ја објави својата изборна програма за претстојните парламентарни избори. Во оваа сеопфатна програма посветено е огромно внимание

Read more

Што предлага Левица за економијата

Политичката партија Левица ја објави својата изборна програма за претстојните парламентарни избори. Во оваа сеопфатна програма огромно внимание е посветено

Read more

Како Левица ќе ја спречи корупцијата

Политичката партија Левица ја објави својата изборна програма за претстојните парламентарни избори. Во оваа сеопфатна програма огромно внимание е посветено

Read more

Што предлага Левица за работниците

Политичката партија Левица ја објави својата изборна програма за претстојните парламентарни избори. Во оваа сеопфатна програма огромно внимание е посветено

Read more

Апасиев од Штип: Единствен бранител против бугарите во Устав ќе биде Левица

Апел до граѓаните да заокружат 5 и да дадат што поголем број пратеници на Левица со цел да дадат поголема

Read more

(Видео) Апасиев: Секое второ дете од Полог се раѓа во Швајцарија

“Етнотрибализмот ни го сервираат како европска вредност. Ние создадовме општество на квоти, коешто ни донесе секое второ дете од Полог

Read more

(Видео) Јанчев: Левица нуди конкретни мерки за пензионерите, земјоделците и работниците

„Максимирање на цените на метар-квадратен станбена површина. Предвремена пензија за родителите и дневни центри за лицата со посебни потреби. Бесплатно

Read more