(Видео) Премиера на првиот предизборен спот за Парламентарни избори 2024

Политичката Партија Левица го објави првиот предизборен спот за Парламентарните избори 2024 година. „Со децении веќе доаѓаат со план за

Read more

Апасиев: Изборот е помеѓу македонизмот на левицата и антимакедонизмот на буржујските партии,

Секој сериозен и прогресивен човек има граѓанска должност да придонесе во борбата за слобода од мафијата, внатрешните квислинзи, домашниот окупатор

Read more

(Видео) Апасиев: Ова е само одговор на нивното дивјаштво, нема веќе играчки со Левица

Во интервју за А1он, претседателот и пратеникот на Левица ги коментираше актуелните случувања во Собранието. Покрај тоа, Апасиев прокоментира и

Read more

Ванковска: Ние имаме опозиција од двајца, само Димитар Апасиев и Борислав Крмов изгинаа

Изгледа овде не вреди зборување со метафори па да би кажам поинаку : Ние имаме опозиција од ДВАЈЦА! Само Димитар

Read more