Полицијата ги отстрани знамињата на Албанија и на ОНА од манастирскиот двор на тетовското кале

Остранети се знамињата на Албанија и ОНА од црквата и манастирскиот двор на тетовското кале, кои вчера попладне биле забележани,

Read more

Сите Албанци да се обединат во една Албанија, посака тетовскиот градоначалник Касами

Билал Касами, тетовски градоначалник, лидер на Беса и дел од предизборната коалиција Вреди од Истанбул порача дека сите Албанци треба

Read more