Арсовска: ВМРО-ДПМНЕ во општина Бутел поттикнува узурпација на државно земјиште

Градоначалникот на Град Скопје, Данела Арсовска, на прес конференција, објавувајќи детали за прокетот за изградба на булеварот „Боца Иванова“ во

Read more