Маските на демократите паднаа и сега ќе ги видиме нивните лумпенпролетерски лица

Фејсбук статус на Срѓан Ивановиќ – новинар Маските на демократите паднаа и сега ќе ги видиме нивните лумпенпролетерски лица, како

Read more

Левица: СДС не може да ги убеди ниту своите пратеници да гласаат за бугаризција – избори веднаш!

Реакција на Политичката Партија Левица Неуспешниот обид за промена на Уставот уште еднаш потврди дека криминалната власт на СДС и

Read more

Додека Левица е на политичката сцена уставни измени нема да има!

Фејсбук статус на Јован Крајевски – член на Президиумот на Политичката Партија Левица Многу се промени во овие 4 и

Read more

Ристо Никовски: со внесувањето на Бугарите во Уставот се трасира патот за бугаризација на сите нас!

Во последната колумна за порталот Плус инфо, поранешниот дипломат, Ристо Никовски, предупредува на замката на Софија за внесување на „Македонските

Read more