Манифестација „Бела ноќ“ со богата културна програма на повеќе локации во Скопје

Манифестација „Бела ноќ“ традиционално ќе се одржи во сабота (30.09.2023) на повеќе локации низ Скопје. Скопјани и посетителите имаат можност

Read more

Возбудлива културна програма за Бела ноќ во Културно информативен центар – Скопје

На 30 септември (сабота) на повеќе локации низ градот меѓу кои и Културно информативен центар – Скопје ќе се одржи

Read more

Библиотеката „Браќа Миладиновци“ со Клуб на читатели во рамките на Бела ноќ

Библиотеката „Браќа Миладиновци“ како едно од клучните градски културни јадра и оваа година подготвува програма со која ќе се приклучи

Read more