Банките со профит од над 200 милиони евра за 9 месеци

„Нашиве“ банки со претежно странски капитал, заработија безмалку 200 милиони евра профит за девет месеци, од кои 150 милиони евра

Read more

СДС и ДПМНЕ го блокираат намалувањето на банкарските провизии

Пратениците на #Левица, уште на средината на јули, до Собранието поднесоа Предлог-закон за изменување и дополнување на Законот за платежни

Read more

Нема класно без национално ослободување – провизиите се качени во корист на странскиот капитал

Соопштение на политичката партија Левица Македонската економија има големо присуство на странски банки во домашниот банкарски систем – дури 76.3

Read more