(Видео) Конфликтот помеѓу Русија и Украина ја обелодини западната расна супремација

Идејата дека расизмот е зад нас и дека западните либерални и демократски општества се тие што се залагаат за човечки

Read more

Американски дронови убија 30 земјоделци во Авганистан

Според Ројтерс, американски дрон, чија оригинална мета биле борци на ИСИС, погодил земјоделски работници кои се одмарале во сенката по

Read more