Дојранското езеро е пред еколошки колапс

Реакција на ЛО Левица – Дојран Во Дојранското езеро се наоѓаат екстремно високи концентрации на отпадни материи, фосфорни и азотни

Read more

Општина Дојран потроши 10.000 евра за мобилни претплати со 8 GB интернет!

Додека Општината Дојран тоне во долгови кумулирани како последица на недомаќинското работење на општинската администрација, Анго Ангов, градоначалникот на Општината

Read more