Ванковска: Ќе понудиме агенда од која некои амбасади ќе се вознемират

Генерално прашањето на мирот на стабилноста зависат од една сосем различна антимилитаристичка верзија на светот и ние сме тргнати во

Read more

Додик: Амбасадата на САД поддржува оружен бунт на муслиманите во БиХ

Претседателот на Република Српска, Милорад Додик изјави дека амбасадата на САД во Босна и Херцеговина „поддржува идеја за оружен бунт

Read more