Ахмети го откри договорот потпишан со „Вреди“: Ќе се согласи ли ВМРО-ДПМНЕ на уставни измени?

едиштето на колацијата „Вреди“ денеска во фокусот на медиумскиот објектив. Домаќините пристигнаа триесеттина минути порано во седиштето чекајќи ги гостите

Read more