Наместени испити за вработување во јавната администрација

Поплаки од лошата работа на администрацијата слушаме секојдневно, како што од политичарите и функционерите слушаме дека се залагаат и преземаат

Read more

Агенцијата за електронски комуникации (АЕК) е претворена во агенција за непотизам

Радио Слободна Европа објави дека нововработен во Агенцијата за електронски комуникации е Ѓоко Бухов, син на директорката на Државниот здравствен инспекторат Иринка

Read more