Бојан Стојевски тесно врзан со ВМРО ДПМНЕ е адвокатот по чија иницијатива ќе рипнат платите на функцинерите

Минатата недела, македонската јавност беше револтирана од одлуката на Уставниот суд, со којашто платите на функционерите драстично би се зголемиле.

Read more