Општина Кисела Вода платила 44.000 евра на лица за авторски услуги кои воопшто не креирале авторски труд

Општина Кисела Вода преку договори на дело плаќала лица за авторски услуги кои воопшто не креирале авторски труд, покажа ревизијата

Read more