Левица: Зошто институциите молчат за незаконското работење на автокампот Крани?

Реакција на Левица – Сектор Туризам. После вчерашната објава за незаконското работење без лиценца, без елементарни услови во автокампот Крани

Read more

Авто кампот Крани од Преспа – уништен од незаконскиот узурпатор, а институциите неми

Реакција на Левица – Сектор Туризам Авто кампот Крани во Преспа кој е основан за време на Социјалистичка Република Македонија,

Read more