Левица одбива да учествува во лицемерните прослави организирани од страна на Владата на Заев

По повод чествувањето на денешниот празник, 11-ти Октомври, Левица објави соопштение до јавноста во кое се осврнаа на историското значење

Read more

Камиказа: Скопје е Венеција после секој дожд

По објавувањето на кандидатурата на Петар Георгиевски Камиказа дека е независен кандидат за градоначалник на Град Скопје поддржан од Левица

Read more

Петар Георгиевски Камиказа: Универзална сала е во срцата на сите граѓани

Петар Георгиевски Камиказа кој е независен кандидат за градоначалник на Град Скопје во интервјуто за емисијата „Јади бурек“ зборуваше за

Read more

Кираџиева: Заради непланското градење живееме во урбанистички хаос

Кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром, Весна Кираџиева во лошиот урбанизам гледа причина за појава на многу проблеми на локално

Read more

Јанков: Покрај сите забрани и поднесени кривични пријави, кај поранешно „Беко“ повторно се гради

„По којзнае кој пат, и покрај сите забрани и поднесени кривични пријави, кај поранешно „Беко“ повторно се гради. Пред очи

Read more

Американски војници го спремаат Тајван за војна

Американски воени сили веќе минимум една година тајно оперираат на Тајван, тренирајќи со Тајванската војска, открива Wall Street Journal. Според

Read more

Кираџиева: Финансиските средства собрани од наплаќање паркинг да бидат пренаменети за децата

Кандидатот за градоначалник на Општина Аеродром, Весна Киреџиева учествуваше на телевизиската дебата организирана од А1on.mk. Во емисијата беа поканети кандидатите

Read more