Oштетените штедачи: Како сопственикот Џеват Ајдиновски на БКД-М дооел земал кредит близу еден милион евра за деловно неактивна фирма?

Соопштение на Здружение на оштетени штедачи: Фирмите почнаа да зборуваат. До нашето Здружение дојдоа исповеди од сопственици на фирми должници

Read more