Левица: Зошто Ѓоко Танаскоски не е повикан од ОЈО за увозот на токсично гориво?

Од политичката партија Левица објавија изјава на поранешниот вицепремиер, Кочо Анѓушев, во која тврди дека домаќинствата се прв загадувач на

Read more

Левица: Олигархијата во спрега со влaста го труе народот со токсично масло

Од политичката партија Левица денеска реагираа за објавената сторија на ИРЛ, за увоз на опасно масло кое е забрането во

Read more