Арсовска: Кривична постапка против Цементарница УСЈЕ

Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје Градоначалничката на Скопје, Данелa Арсовска на вонредната прес-конференција откри дека Цементарницата „Титан“ во Кисела

Read more