„Хашките случаи“ не се тема за Џафери

Талат Џафери, кој од неодамна ја обавува функцијата технички премиер, денеска изјави дека „законите се донесени и приказната е затворена“,

Read more

Советот на Европа бара повторно отварање на хашките случаи -за Левица услов за учество во идната влада

Иако ДПМНЕ и СДС во 2002 година, па повторно во 2011 година ги амнестираа воените злосторници на УЧК, истовремено коалицирајќи

Read more