Притисоци и закани кон студентите на филозофскиот факултет поради политичките превирања за избор на нов декан

Чувствуваме обврска да ве информираме и предупредиме за случувањата деновиве на Филозофскиот Факултет. Имено, во пресрет на изборите за претседател

Read more

Филозофски факултет ја отфрла концепцијата на Мила Царовска

Не престануваат реакциите откако министерката Мила Царовска ги најави реформите во образованието, при што со соопштение до јавноста реагираше и

Read more