Левица: Богдановиќ да си даде оставка доколку не може да се справи со урбаната мафија!

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Левица – ЛО Центар: „Центарот на Скопје се’ повеќе наликува на бетонска џунгла за

Read more