Левица Кавадарци: Власта и опозицијата рака под рака едногласно го изгласаа уништувањето на реката Дошница

Изградбата на двете нови мини-хидроцентрали „Баров Дол“ и „Папрад“, за кои опозицијата и власта едногласно кажаа „ДА” во Советот на

Read more