Левица: НИКОБ не исплатува редовно плати и додатоци на работниците

Реакција на Левица – Трудов сектор Агенцијата за обезбедување на која и доделија тендери за обезбедување на државни објекти во

Read more

Фирмата „Зои Пер Компани” ги криши работничките права – Инспекторатот не може да ја најде?!

Реакција на Левица – Трудов сектор Во повеќе наврати до #Левица пристигнаа поплаки од страна на работници, вработени во скопската

Read more

Писмо до генералниот директор Кристијан Чушков

Го објавуваме второто писмо на Елизабета Тошевска, долгогодишен работник во ЈСП, која во 2016 година започнува тужба против ЈСП за

Read more