Левица – Битола: И битолската болница го користела забранетото токсично масло под називот „мазут”

Битолскиот огранок на политичката партија Левица реагираше дека битослката болница „Трифун Пановски” набавила 700 тони од забранетото масло, додека директор

Read more

Mедицинскиот центар „Д-р Трифун Пановски” сведочи за хоророт во кој се лечат пациентите

Локалниот огранок на политичката партија Левица од Битолa реагира за состојбата во која се наоѓа медицинскиот центар „Д-р Трифун Пановски”.

Read more