Тетовските инспектори ги проверуваа бистите на народните херои од НОБ во Музејот на тетовскиот крај

Општинските инспекциски служби во Тетово вчера дојдоа во контрола на Музејот на тетовскиот крај, каде во дворот на Меморијалниот комплекс

Read more