Фестивал на кој се слави македонската алтернативна музика и се дава почит на партизаните, мора да опстои и продолжи.

Драги другари и другарки!!! По еден ден кој ни требаше да се одмориме накратко да ви ги сумирам впечатоците за

Read more

Делегациите на Левица го одбележаа Денот на победата над фашизмот

Соопштение на Политичката партија Левица Официјални делегации на #Левица, предводени од пратеникот Борислав Крмов, Јована Мојсоска генерален секретар, портпаролот Амар

Read more