Целосен текст на резолуцијата која ја поднесе Левица за продолжување на евроинтеграциските процеси

Во петокот, пратениците на Левица, во Собранието на Република Македонија поднесоа ПРЕДЛОГ- РЕЗОЛУЦИЈА за продолжување на евроинтеграциските процеси и за

Read more