Левица на улица со пензионерите: Нивната борба е апел за социјална правда

Соопштение на Политичката партија Левица Левица, претставувана од Координаторот на Социјалниот сектор Катерина Јовановска, Координаторот на Трудовиот сектор Александар Димитријевиќ,

Read more