(Видео) Вашата идеја се истроши 30 години – нашата идеја стапува на сцена

Контра – реплика на пратеникот од Левица Борислав Крмов кон Димитар Ковачевски Во одговор на пратеничкото прашање на Борислав Крмов,

Read more

(Видео) Апасиев до Џафери: Повторно го кршите деловникот за да ја саботирате опозицијата

Процедурално обраќање на Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, за неделовничкото работење на собранискиот спикер. „Пратеник и Владата можат до утврдување

Read more

(Видео) Апасиев кон Љупчо Пренџов: Вие како пинг-понг партија си коалицирате и со едните и со другите

Видео од денешната реплика на пратеникот од Левица, Димитар Апасиев кон Љупчо Пренџов „Почитуван колега Пренџов, доаѓате од една непостоечка

Read more