Левица: Воведена противуставна двојазичност во стопанството на целата територија на Македонија

Реакција на Политичката партија Левица Владејачката СДС, слугувајќи на нивниот национал-шовинистички коалиционен партнер ДУИ, продолжува со политики кои го деградираат

Read more