Првиот човек на НАТО со катастрофална продажба на стратешки објект

  Во 2009 година, додека премиер на Норвешка беше Јенс Столтенберг, норвешките политичари одлучија дека Русија повеќе не претставува значителна закана

Read more

Скриени бизнис планови за магацините на „Славија“ во Кисела Вода

Во јавноста протекоа информации околу можна продажба на стовариштата „Славија“ кои се наоѓаат во општина Кисела Вода. За овие стоваришта

Read more

Што може да очекуваме од новиот Закон за продажба на земјоделско земјиште?

Пишува: Благица Сековска – Проф. на катедрата за Рурална економија при Факултет за ветеринарна медицина. Замислете си една ваква апокалиптична

Read more