ДПМНЕ рекордери по наплатени патни трошоци за своите пратеници кои имаат станови во Скопје

Во изминатите 11 месеци, и покрај тоа што во имотниот лист навела дека има два стана во Скопје, пратеничката на

Read more

Левица оддаде почит на гробот на Јосип Броз Тито

Соопштение на Политичката Партија Левица По повод Денот на Републиката, пратениците на Левица, Димитар Апасиев и Борислав Крмов го посетија

Read more

Левица: Уставниот суд ги штити пратениците наместо владеењето на правото

Соопштение на политичката партија Левица Уставниот суд по скоро година и пеѕ месеци од поднесувањето конечно ја зема во работа

Read more