Апасиев: Постоењето на ДУИ е обратно-пропорционално од постоењето на правната држава во Републиката

Тепаниот контолор (кој бил на работа) – од ДУИ. Тепачот-директор со бандата (кој не бил на работа) – од ДУИ.

Read more

Левица: Двете лица на правната држава!

Соопштение на политичката партија Левица. Комплетното рушење на проектот „СЈО” креиран од меѓународната заедница и политичките елити СДСМ и ДПМНЕ,

Read more