Крмов: Треба ли луѓето да ги запалат камионите на концесионерите за да ги заштитат селата и реките!?

 Контрареплика на пратеникот Борислав Крмов од Левица за уништувањето на реките и експлоатацијата на песок на реките Пчиња и Брегалница.  Што има

Read more