Полицијата ги отстрани знамињата на Албанија и на ОНА од манастирскиот двор на тетовското кале

Остранети се знамињата на Албанија и ОНА од црквата и манастирскиот двор на тетовското кале, кои вчера попладне биле забележани,

Read more

Груби: Статусот на УЧК решен – таа е во македонските институции

Првиот заменик – претседател на Владата Артан Груби оценува дека статусот на УЧК е решен преку институциите – пишува весникот

Read more