Симонов: МЗШВ обезвреднува земјоделско земјиште кое подоцна се узурпира од фотоволтаични панели

Квалитетот на земјоделски обработливото земјиште, класифицирано во втора класа, магично, преку ноќ, падна за две класи подолу! МЗШВ со гимнастика

Read more

Протест на сточарите и земјоделците во Свети Николе

Сточарите и земјоделците од овчеполието загрижени за опстанокот. Велат, овчарството е уништено, за две години бројот на овците се намалил

Read more