Левица: Народниот правобранител Насер Зибери си купи џип од 40 илјади евра

Реакција на Политичката партија Левица Народниот правобранител и кандидат за премиер од редовите на ДУИ, Насер Зибери, се поднови со

Read more

Левица: Недозволиво е вештачко менување на демографската структура по теркот на Насер Зибери

Реакција на политичката партија Левица Неосновани се барањата на Омбудсманот за продолжување на рокот на важење на Законот за неевидентирани

Read more