Крајевски: Балансерот на МИОА нè дели на Македонци и Албанци наместо на сиромашни и богати

Фејсбук статус на Јован Крајевски – координатор на Левица – Сектор политичка економија Балансерот на МИОА не знае колку самохрани

Read more