Левица: Братот на пиштолџијата Кока ќе го спасува МЕПСО од скандалите во работењето

Реакција на Политичката партија Левица Со поставувањето на Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи Кока, за директор на АД

Read more

Левица: И компанијата на синот на Џафери дел од списокот на МЕПСО

Реакција на Левица – Сектор енергетика Компанијата „У ПОВЕР“ ДОО експорт-импорт Скопје, во сопственост на синот на фракционерот во ДУИ

Read more