На денот на изборите граѓаните ќе можат да извадат лични документи

Утре, на денот на двојните претседателски и парламентарни избори, граѓаните ќе можат да ги подигнат своите лични документи од 8

Read more

ОБСЕ/ОДИХР изрази огромна загриженост за безбедноста во Тетово и во Гостивар на денот на изборите

Зголемено полициско присуство во Тетово и Гостивар за време на одржувањето на изборите најави техничкиот министер за внатрешни работи Панче

Read more

Ексградоначалникот од СДСМ, дел од криминалната група којашто продавала дрога

Разбиена е криминална група којашто печалела пари од продавање дрога која потекнува од фирма којашто била регистрирана за одгледување канабис

Read more