Одобрен амандманот на Левица – Центар за манифестацијата во чест на Горан Стефановски

„Додатно, вработените од засегнатите сектори, иако со работно време до 16 часот, присуствуваа до крајот на вчерашната седница која траеше

Read more

(Видео) Богдановиќ: За референдум треба инцијатива и дополнително време

Во денешната емисија „Жешко Политичко Лето” на Канал 5 ТВ, на која гостуваше градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ, прашање постави

Read more